Meso, povrće i voće se lako i brzo melju

8/100 KOMADA JE OSTALO NA ZALIGI

POSEBNA PONUDA -48%

99,83€

59,90

Pažnja! Ponuda od 48% od 59,90 € s besplatnom dostavom za 48 sati i pouzećem istječe danas zbog prevelikog zahtjeva za proizvodom

NASJECAJTE, sameljite, nasjeckajte, usitnite i mijesite VAŠU OMILJENU hranu kako biste brže pripremili ukusna jela!

KUPITE KITCH PRO® DANAS, mljevenje bilo koje vrste hrane za nekoliko minuta!

NEVJEROJATNA SNAGA I Oštrice! Sa snažnom oštricom od nehrđajućeg čelika lako će rezati najtvrđe meso i najtvrđe povrće. Odaberite kako i koliko želite rezati ili samljeti sastojke u svojim jelima.
Iskoristite svoje vrijeme! Ovaj je aparat najučinkovitiji način kuhanja jer obrađuje sve sastojke potrebne za hranu vaše obitelji.

VISOKA KVALITETA KOMPLETNI KOMPLET

OŠTRICE ČELIK SA ROTACIJOM 360°

POGODNO ZA SVAKU HRANI

VELIKO SNAŽAN MOTOR

ZNAČAJKE:

+2876 Kupci ne mogu pogriješiti!

4,9/5
5/5
5 zvijezde
4 zvijezde
3 zvijezde
2 zvijezde
1 zvijezde

OVO MISLE NAŠI KLIJENCI

5/5
Svaki dan pravim kašicu za svoju bebu. Sve je brzo i jednostavno, toplo preporučam svim mamama.
5/5
Konačno, imam urednu kuhinju bez 10 uređaja na stolu. Osim višestruke prakse, sada imam dovoljno mjesta za svoju nevjerojatnu kolekciju kuharica.
5/5
Meljem i pripremam svoje mesne kombinacije za roštilj!

SAMO PONUDA POPUSTA

8/100 KOMADA JE OSTALO NA ZALIGI
Domande Frequenti

FAQ

Narudžbe će biti poslane u roku od 24-48 sati čak i tijekom praznika. Naš proizvod je dostupan samo online. Samo ispunite obrazac sa traženim podacima i kontaktirat će vas jedan od naših operatera.

Dostava narudžbe se vrši uz plaćanje pouzećem brzom kurirom na adresu upisanu u narudžbenici u roku od najviše 48 sati.

Naš proizvod je dostupan samo online. Samo ispunite obrazac sa traženim podacima i kontaktirat će vas jedan od naših operatera.

Dostava je uvijek besplatna za naše proizvode. U svakom slučaju, troškovi dostave su na naš trošak.

Sigurno. Ovaj način plaćanja naziva se pouzećem i zahtijeva plaćanje proizvoda kada ga dostavlja kurir.

Apsolutno da, ako primijetite u gornjem lijevom kutu da ćete primijetiti simbol lokota s https, to jamči da se vaši podaci u potpunoj sigurnosti šalju našim operaterima koji će biti odgovorni za isporuku proizvoda.

SPEDITO DA

2022 All right reserved – Cookie – Disclaimer – Privacy Policy – Contatti

DISCLAIMER Ova stranica i proizvodi i usluge ponuđeni na ovoj stranici nisu ni na koji način sponzorirani, povezani, odobreni ili administrirani od strane ili povezani s Facebookom. Niti su pregledani testirani ili certificirani od strane Facebooka. Facebook je registrirani zaštitni znak tvrtke Facebook, Inc. Shvaćate da svoje podatke dajete Prodottosuper.com, a ne Facebooku. Dostavljene informacije koristit će samo pianetabellezzaitalia

This site and the products and services offered on this site is in no way sponsored, affiliated, endorsed or administered by, or associated with, Facebook. Nor have they been reviewed tested or certified by Facebook. Facebook is a registered trademark of Facebook, Inc. You understand that you are providing your information to pianetabellezzaitalia and not to Facebook. The information you provide will only be used by pianetabellezzaitalia