Meso, zelenjavo in sadje enostavno in hitro sesekljamo

NA ZALOGI JE OSTALO 8/100 KOSOV

POSEBNA PONUDBA -48%

99,83€

59,90

Pozor! 48-odstotna ponudba 59,90 € z brezplačno dostavo v 48 urah in plačilom po povzetju poteče danes zaradi prevelikega povpraševanja po izdelku

NAREGAJTE, mletite, sesekljajte in gnetite VAŠO NAJLJUBŠO hrano za hitrejšo pripravo okusnih jedi!

KUPITE KITCH PRO® DANES, v nekaj minutah sesekljajte katero koli vrsto hrane!

NEVERJETNA MOČ IN REZILA! Z močnim rezilom iz nerjavečega jekla bo zlahka razrezal najtrše meso in najbolj trdo zelenjavo. Izberite, kako in koliko želite narezati ali zmleti sestavine v svojih jedeh.
Izkoristite svoj čas! Ta naprava je najučinkovitejši način kuhanja, saj obdela vse sestavine, potrebne za hrano vaše

VISOKO KAKOVOSTNI KOMPLET

360 ° VRTEČNA JEKLENA REZILA

PRIMERNO ZA VSAKA HRANA

ZELO MOČAN MOTOR

LASTNOSTI:

+2876 Stranke ne morejo iti narobe!

4,9/5
5/5
5 zvezdic
4 zvezdic
3 zvezdic
2 zvezdic
1 zvezdic

TAKO MISLIMO NAŠE STRANKE

5/5
Otroku vsak dan kuham kašo. Vse je hitro in enostavno, toplo priporočam vsem mamicam.
5/5
Končno imam urejeno kuhinjo brez 10 aparatov na mizi. Poleg večpraksov imam zdaj dovolj prostora za svojo neverjetno zbirko kuharskih knjig.
5/5
Svoje mesne kombinacije zmeljem in pripravim za žar!

PONUDBA POPUST SOLO

NA ZALOGI JE OSTALO 8/100 KOSOV
Domande Frequenti

FAQ

Naročila bodo odposlana v 24-48 urah tudi med prazniki. Naš izdelek je na voljo samo na spletu. Samo izpolnite obrazec z zahtevanimi podatki in kontaktiral vas bo eden od naših operaterjev.

Dostava naročila poteka s plačilom ob dostavi s hitrim kurirjem na naslov, ki je napisan v naročilnici v največ 48 urah.

Naš izdelek je na voljo samo na spletu. Samo izpolnite obrazec z zahtevanimi podatki in kontaktiral vas bo eden od naših operaterjev.

Dostava je za naše izdelke vedno brezplačna. V vsakem primeru so stroški pošiljanja na naše stroške.

Vsekakor. Ta način plačila se imenuje gotovina ob dostavi in ​​zahteva plačilo za izdelek, ko ga kurir dostavi.

Popolnoma da, če opazite v zgornjem levem kotu, boste opazili simbol ključavnice s https, kar zagotavlja, da so vaši podatki popolnoma varno poslani našim operaterjem, ki bodo odgovorni za pošiljanje izdelka.

SPEDITO DA

2022 All right reserved – Cookie – Disclaimer – Privacy Policy – Contatti

ODPOVED ODGOVORNOSTI To spletno mesto ter izdelki in storitve, ki so na voljo na tem spletnem mestu, niso na noben način sponzorirani, povezani, podprti ali upravljani s Facebookom ali povezani z njim. Prav tako jih ni pregledal, testiran ali certificiran s strani Facebooka. Facebook je registrirana blagovna znamka družbe Facebook, Inc. Razumete, da svoje podatke posredujete Prodottosuper.com in ne Facebooku. Zagotovljene informacije bo uporabljala samo pianetabellezzaitalia

To spletno mesto ter izdelki in storitve, ki so na voljo na tem spletnem mestu, niso na noben način sponzorirani, povezani, podprti ali upravljani s strani Facebooka ali povezani z njim. Prav tako jih ni pregledal, testiran ali certificiran s strani Facebooka. Facebook je registrirana blagovna znamka družbe Facebook, Inc. Razumete, da svoje podatke posredujete pianetabellezzaitalia in ne Facebooku. Podatke, ki jih posredujete, bo uporabljala samo pianetabellezzaitalia